SILENT DISCO

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden op gebied van Silent Disco's. Met onze sets is het mogelijk om 3 verschillende muziekstijlen op hetzelfde moment af te spelen. Zo is er voor ieder wat wils.

DJ BATTLES

Organiseer je een DJ battle en wil je snel zien welke DJ het populairst is? Met onze silent discoapparatuur zie je gemakkelijk aan de kleur welke DJ het meest luisteraars heeft! Maximaal 3 DJ's op tegelijkertijd, een aanrader voor elke battle!

TOESPRAKEN

Naast feest zijn er talloze andere toepassingen te verzinnen voor onze koptelefoons. Is er bijvoorbeeld een toespraak of lezing in een luide omgeving? Geef alle bezoekers een koptelefoon en zij kunnen dankzij de noisecancelling de spreker duidelijk verstaan.

SILENT MOVIE

Onze apparatuur is naast feesten ook uitermate geschikt voor het bekijken van films. Organiseer je een drive in bioscoop, een buitenbioscoop of gewoon in de huiskamer? Beleef de film in stilte!

LICHTSHOW? SPEAKERS?

Wij kunnen naast silent koptelefoonsystemen alle apparatuur voor uw evenement leveren. Klik hieronder om te kijken naar alles naast silent disco's!